Att skryta eller inte skryta? 

Visst kommer jag att göra det! För jag tycker det är så himla kul att upptäcka sin lilla nisch på Institute for Art and Olfaction’s hemsida!

En liten prick på världens parfymutbildningskarta. Moi. Och min Bottega. 


Amerikansk Institute for Art and Olfaction ansvarar för den årliga Art and Olfaction Awards (jag skrev om dem här), en championship för nischparfymerins stjärnor och massor med andra olfaktoriska projekt. De är en sorts mentorer för unga parfymörer eller parfymör-wannabes och stödjer folk som visar kreativitet i sitt ämne, de ger utrymme för sensoriska experiment i framställningsprocessen och stödjer utbildningar inom parfymeri, råvaror, skapande, historia och kemi. 

Och nu finns jag och mina workshops på deras karta. Så, meine Lieblings, nu är det er tur att boka sig in på den olfaktoriska resan med Bottega Olfattiva! Detaljer finns under den länken, men kom ihåg att allt är anpassningsbart och relativt flexibelt. Så kommunicera gärna med mig! 😉

4 kommentarer

 1. Hej! Jag vill så gärna lägga en beställning från företaget i Belgien. Önskar en Chanel parfym med massa Samples och andra Chanel saker så som snöre kort massa annat. Såg att di fått hem 2 stora paket med massa kul saker när du beställt parfym. Men hur gör jag? Behöver jag be om alla extra sakerna eller de skickar med dom bara sådär? Tacksam för svar dorekt till mon e-post! Mvh sara

  Gilla

  1. Hej Sara!
   Jag svarar här så att fler har möjlighet att läsa :).
   Om du menar Place Vendome så räcker det att man mejlar dem sin beställning, de lägger till allt det roliga själva (massor av det!), men finns det något särskilt du vill prova så fråga efter det. Jag kan tänka mig att nu till jul blir det en hel del gulliga accessoarer också i limited edition. (Nu är jag lite avis 😛 ).

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s