Äntligen lite ledigt och ett efterlängtat spabesök på agendan! 😃

Ja, jag vet att jag inte bjuder på särskilt mycket nytt på sistone (eller kanske inte tillräckligt ofta), men livet kommer i vägen med en massa jobb, spännande projekt och annat mer eller mindre roligt.

Men nu är tiden kommen och jag ska åka på spa med mitt squad! 😁 Det blir en del behandlingar, mycket gott att dricka (med betoning på mycket, skulle jag tro, I know my gurlz) och äta. Idag tog jag sista passet på gymmet innan avresa så woooop woooop och we gonna fight for your right to paaaaaarty!

Hoppas att ansiktsbehandlingarna blir effektiva då. Och kroppsdetox 😂.

Jag tar med mig en näve samples, såna som jag inte använt förut, plus några säkra kort, utifall att.

Jag vet inte särskilt mycket om detta ställe, brukar inte åka två gånger till samma, så hoppas det blir bra. Ni kommer inte slippa mina uppdateringar på Insta så ses vi där, hoppas jag?

Här kommer några bilder och som det ser ut på dem – det blir en riktig fin vistelse.

(Ah, jag avslöjar inte stället än för tänk om det visar sig vara superflopp?!)

De har ett spa med fint poolområde Rummen ser inte illa ut heller! Fjukosten sägs vara bra Men på sommaren... åhh!  Mötesrum Frukost, lunch och middag här. Yes, please!

UPDATE:

Det har varit ett väldigt trevlig vistelse. Det kändes att det är lågsäsong och dessutom de minst intensiva dagar i veckan. Det var bara jag och mina 4 vänninor plus ett par på en kort kärlekssemester på hela hotellet. Och det är ju bra, då har man hela anläggningen för sig själv. Ja, teoretiskt. För det finns inte tillräckligt med personal på spat om det inte finns många gäster. Så vi hade bara en massör under hela vistelsen till exempel – och det är ju trist om man planerar att man ska ligga och babbla i par :P.

Stället heter Palac Piorunow och ligger i centrala Polen. Det är en renoverad herrgård inredd i tidstypisk stil (lite finare i de gemensamma utrymmen än i rummen). Jag kan tänka mig att större sällskap kan få sina behandlingar samtidigt om man bokar i förväg ( obs! inga avancerade saker!). Det gjorde vi, men 5 stycken var tydligen inte tillräckligt. Så någon av oss var hela tiden borta på behandling.

Det finns också en trevlig pool där, bubbelpool, kall pool vid bastu (torr- och ångbastu), litet gym, men jag tycker att det var trevligast i restaurangen 😀 God mat, goda drycker, fin salong med biljard, schack och sånt, och en tesalong. Jag skulle nog inte kalla det för ett spahotell, men det är ett trevligt ställe att besöka ändå. Vill man åka till ett top notch spa i Polen så rekommenderar jag något av Dr Irena Eris spahotell här.

Det negativa var att vädret bjöd på sibirisk frost och vi var inte särskilt sugna på att uppleva omgivningen. Parken runt måste vara sagolikt fin på sommaren! I samma område (alltså kring Lodz) finn det ett annat ställe som jag känner väl och älskar att besöka på sommaren, Dwor Giemzow – också en gammal, renoverad herrgård med litet hotell, restaurang och slotsspark. Ett toppenställe för ett lantligt sommarbröllop! Titta här! Varje gång jag passerar Giemzow så stannar jag där och äter eller fikar. Så tillfredställande!

För att summera – mycket skratt, mycket gemenskap och mycket systerkärlek!

What’s next? 😀 (Vi har kikat lite på Golebiewski Spa, någon som kan säga nåt om det?)

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s