Samplevecka, dag 6 – Guerlain – Le Plus Beau Jour de Ma Vie

nd.30213

Dagens sample: Guerlains Le Plus Beau Jour de Ma Vie.

Jag fortsätter sampleveckan med söta, blommiga dofter (jag skulle inte ens testa dem annars, och detta är ju ett perfekt tillfälle 😉 ). Idag tar jag upp ett mindre känd verk från parfymhuset Guerlain. Denna superfeminina pärla lanserades inte så länge sedan-  i 2015- hoppas den kommer att få den uppmärksamhet den verkligen förtjänar snart.

Första ackorden består av söta mandlar, vanilj och mysk. Gulligt ;). Sen blir den lite mer blommig med bas av patchouli, rosa peppar och mysk (någonstans påminner den mig om Angelique Noire från samma parfymhus). Mandlarna, egentligen marzipan (den nästan smakar söt! 😉 ), följer med från början till slut. Hållbarheten på toppennivå. Sillagen vågade jag inte testa, men jag kan tänka mig att den är mäktig om en vågar spreja mer än en gång. Passar perfekt till en dag som denna (födelsedagskalas hemma hos oss, många överkänsliga gnällspikar i gänget 😉 ).

Kortfattat – en fin, feminin, söt och mjuk doft för en ”riktig kvinna”. Och vilken underbar flaska! So chic! ❤

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s