Roja Parfums – Amber Extrait


Äntligen kom den. Min första fullsize Roja!

Alltid lika kul:


  
  
  
Jag bara måste skriva några ord om den. När jag sprayade den på mig först kändes den alldeles för … stor för mig (alltså såhär kan en kung dofta ju!), för rik på något sätt. Amber, mörk choklad, tonka, vanilj… Något blommigt som enligt Fragrantica är ros och geranium, men jag kan inte hitta det riktigt. Ja, en kung eller någon i stil med Liberace . Några timmar och en dusch senare mjuknar den upp och förlorar sina vassa kanter (lavendel?). Den sitter som ett berg, en sprej fyller hundra kubikmeter luft och den är då alldeles perfekt. Inte alls lik andra ambror jag testat (och det var många!). Lite senare träder citrusrester fram, lite gammaldags cologne?!? (det var inte så tydligt i öppningen). Efter hela natten: amber och vanilj kvar. Fint! Det kommer att bli ett bra förhållande, Amber Extrait och jag!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s