Vi har vinnaren! :)

 Idag är det dags att utlysa vinnaren i vår tävling!

Jag valde ut ett meddelande som visar hur fint kan parfymintresset utvecklas, hur förförisk den världen är. Att det är ok att börja enkelt för sedan gå vidare och lära sig uppskatta mer komplicerade doftkompositioner.

Läs Amandas berättelse här:
”Mitt intresse för parfym- och dofter- började i Turkiet för 15 år sedan, när jag var 15 år. Och nej, det var inte någon typisk orientalisk doft som fångade mitt intresse, utan det var en fejkad Angel i ett turiststånd… Trots den (milt sagt) urvattnade doften var det något som fångade mig i den där utspädda avarten. Så på flygplatsen på vägen hem brände jag halva sommarjobbslönen på en flaska äkta Angel. Detta var sedan ”min” doft i säkert fem år. Sedan började jag arbeta med taxfree-parfymer, vilket var hemskt på många sätt men underbart på andra. Ett ständigt flöde av nya dofter! Fastnade under mina år där för Dior homme och Cerruti Si (bara träkorken är ju fantastisk!) När mina barn var små skippade jag parfym helt, hade fullt upp med att lukta på dem… Nu när de blivit större har jag börjat använda parfym igen, och mina favoriter numer är Montale Intense Cafe och CdG Jaisalmer. Har börjat förstå att de gemensamma nämnarna för mina favoriter är trä, kardemumma, patchouli, rökelse med mera (…) 

 Rent generellt tycker jag annars att dofter som associeras till positiva situationer är de bästa, en doft kan direkt ta en tillbaka till den där speciella stunden. Så jag får väl tacka den där parfymförfalskaren i Turkiet som satte igång mitt parfymintresse! (…)”
 Amanda, grattis och fortsätt att upptäcka nya, spännande dofter! Skicka ett mejl med din adress så skickar jag ditt pris ASAP. 🙂

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s