Nez A Nez – Bal Musqué

Idag tog jag upp en flaska som brukar stå djupt i parfymskåpet. Jag vet inte riktigt varför – jag tycker ju om den doften…

Nez A Nez Bal Musque. En pudrig, blommig, men samtidigt lätt (tack vare mysken) vardaglig, comfy doft. Varm och omfamnande som en fluffig pläd eller cashmeretröja. Den gyllene färgen av juicen för tankarna till bärnsten, kanel och så doftar den också. Tydliga ackorder av hartser, men inte de söta – här har vi balsam tolu och benzoin.

 

Nez A Nez, Bal Musque

Fint blommig-myskig avslutning kommer efter några, ca 8, timmar så den håller verkligen länge. Inget särskilt imponerande doftspår dock. (Om man inte överdoserar, om du gör det – kommer det inte att funka bra 😉 håll dig till 3 sprays, det räcker).

Just det, jag tror att det är den mest blommiga kompositionen i min kollektion (eller ligger i topp tre). Mer blommor än så klarar inte jag 😛

Och så kom jag på en sak – visst chokladaskar av god kvalité doftar gudomligt? 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s