Serge Lutens – Santal de Mysore

En ganska lugn och ledig lördag. Äntligen!

Dags att packa ut Parisresans bästa inköp – Santal de Mysore. En djup, ganska mörk och kryddig doft som baserar på finaste sandelträ. Här hittar man inte den där jobbiga pickle-noten som ofta följer med på köpet av en sandelträdoft (t.ex. Le Labos Santal 33, Bronze Godess från Estee Lauder eller Tom Fords Santal Blush).

Serge Lutens, Santal de Mysore

Sandelträ, kanel, svart te och kanske lite cognac i hjärtat? Hur som helst, kryddig men rund, ganska tung och samtidigt  mjuk. Svävar underbart på huden och påminner om sig själv lite då och då. I basen luktar den faktiskt som ett gammalt tomt kryddskåp – indirekt kryddigt, men du vet att många orientaliska kryddor har förvarats här. Kanske inte någon högsommar doft, men är vädret inte särskilt generös så är den ett väldigt bra val.

Lite unboxing:

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s