Sommardoftvecka, dag 4 av 7. Fueguia 1833 – Komorebi

Idag bär jag en riktigt sällsynt pärla – Komorebi från Fueguia 1833.

Jag brukar gilla Julian Bedels skapelser rent generellt, men idag valde jag en doft som inte samspelar med min hud, min personlighet eller humör. Komorebi.

Fueguia 1833, Komorebi

Jag fick ett litet paket från Fueguia för ett tag sedan (och det finns några dofter som jag gillar väldigt mycket och kommer att skriva om dem senare), nästan bara svårhittade (speciellt i Sverige) rariteter. Häftigt!

Just idag testar jag Komorebi och den är inte alls ”min”.  Även om öppningen är trevlig (som en fruktträdgård en sommarmorgon, små blommigt sådär) så i hjärtat och basen finns det så stark metallisk marinackord som gör att jag kommer välja bort doften, tyvärr. Mysken kan ibland inta en sådan udda form som jag inte klarar av.

Men gillar du metalliska dofter så är Komorebi något värt att testa.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s