Sommardoftvecka, dag 6 av 7. Illuminum – White on White

Dagens sample, nästsista denna vecka bjuder på en lite ovanlig sommardoft. Det är ingen sommardoft per se, men jag skrev här förut – jag gillar… rökelse (blanda inte med rökelsestickor!) på sommaren. Vilka andra idéer kring sommardofter har jag kan du läsa här 

Illuminum, White on White

Illuminum London är mest känd för sin White Gardenia som Kate Middleton bar under bröllopet med Prins William. Jag gillar inte vita blommor så mitt val är annorlunda – White on White som doftar kaxigt av olibanum, styrax, kumarin och kardemumma.

Öppningen är ganska kortlivad med sin nejlikedoft, sedan är det bara raka, nästan spetsiga noter av allt ovan blandat med en nypa kanel (färskmalen) och patchouli. Som sagt, ingen direkt sommardoft, men den funkar i varma grader utan några som helst problem.

2 kommentarer

    1. Det är den 🙂 Jag överväger inköp, men av någon konstig anledning kan jag inte hitta den någonstans, trots mina, oftast ganska pålitliga, kanaler :/ Fick provet direkt från parfymören så det kanske är någon ytterst begränsad upplaga?

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s