Dagens Hermès-haul

Mer parfymporr åt folket! Om folk vill inte se parfymporr så mer parfymporr åtminstone åt mig, tack! 😀

Jag älskar att titta på parfymkollektioner på youtube, vissa är mindre, vissa helt groteska (jag länkade till en sådan kollektion på Facebook, kika in och gilla gärna!), men nästan alla är härliga att titta på! Jag gillar hauls också – där folk visar vad de köpte och berättar lite om det. Det kanske låter korkad, uhmm, okej, det låter riktigt korkad, men jag gillar att titta när någon klär av 💥💥💥 parfymboxar!

Och jag gör bilder på mina paket också 😉

Dagens leverans såg helt sagolikt ut och jag måste dela några bilder med er!

Hermessence idag. Nästan alla möjliga: min älskade Cuir d’Ange, Santal Massoia, Poivre Samarcande och Vetiver Tonka. Plus Rose Ikebana, Brin de Reglisse, Vanille Galante, Ambre Narguile, Epice Marine, Iris Ukiyoé, Osmanthe Yunnan, Paprika Brasil. Den nya Muguet Porcelain verkar vara lite svår med sin overwhelming liljekonvaljdoft ;).

Hermès-boxarna, utan tvekan en class i sig 😍

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s