Veckans doftnot – ros. Dagens doft, dag 3 – Casamorati – 1888

Helt plötslitg är vi inne på dag 3 av vår rosutmaning. Spännande!

Jag insåg att jag har inte så många rosparfymer som jag tidigare trodde – ynka 15-18 stycken är ju inte alls mycket att välja mellan (OBS! Vi pratar om doftnörderier, för de flesta låter det galet 😜). Särskilt om jag har oftast dofter där rosen är tung, rökig och blandat i ackorder som inte projicerar sådär jättefint på, nomen omen, sommaren 😃.

Med tanke på att jag är tillbaka på jobbet redan så utesluter jag de finaste, men jobbigaste för allmänheten ;).

Xerjoff Casamorati   - 1888
Xerjoff Casamorati – 1888

Dagens val – 1888 från parfymhuset Xerjoff, Casamorati. Jag har en liten dekant av den som jag plockar upp typ tre gånger om året – det är massor, massor med blommor och den uppskattar jag om jag t.ex. har sminkat mig någorlunda fint :). Unisex den också (särskilt för killar som gillar Ambre Narguile av Hermes).

Vad är det egentligen för doft? Det har jag redan berättat om här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s