Hud & Kosmetikmässa 2016

Jag fick en stund över idag och den ägnades åt rask galopp genom Hud & Kosmetikmässa i Kista.

Mycket, mycket hud och mycket, mycket kosmetik. 😂 Det gillar jag också, men det blir inget av det här på bloggen, läs Annahitas underbara inlägg på Whinar.se istället. 😛

Mitt fokus ligger på dofter. Period.

Och det var faktiskt några produkter som lockade mig mer än de andra.

It goes as follows:

Grevinnans Rum (vilket härligt namn!:) ) från Gränna visar sina ekologiska produkter. Bl.a. rakkrämer, deodoranter utan aluminiumklorid med trevlig doft av bl.a. patchouli, ros eller bergamott.

Det finns något harmonisk i en oanvänd tvålkaka…

 

Och den ljuvliga biten gillar jag mest, särskilt den bruna delen – underbar doft av organisk kakao plus lite glittrande mica – superkombo, om du frågar mig ;).

Titta på de här små rosorna i den krämiga, härliga godbiten! Hemma hos mig skulle detta funka prima som väldoftande inredningsdetalj :D. Jag känner mig helt plötsligt jättesugen på att upprepa mitt stora tvåläventyr ;).

Mitt nästa stop – Kårby Organics. Några naturliga doftljus med välutvalda ingredienser och genomtänkta doftblandningar. Min favorit – Birch & Juniper doftar som en nytjärad veteranbåt på en solig dag. No excuses!

Plus för Jon för en intressant kort föreläsning om sojawax!

Ett stopp vid montern som doftade starkast – holländsk-svenska YAG presenterade sina färgglada badbomber, doft/massageljus, tvål och mineralsmink.

Ögongodis!


Man vill nästan äta upp dem…

Det blir tyvärr ingen Florens eller Pitti Fragranze i år (bättre framförhållning och planering nästa år behövs!) så jag känner mig kritiskt sugen på någon stor jäkla doftjippo som man inte behöver åka genom hela Europa för att delta i. Vad göra? Vad göra? 😉

 

Obs! Jag fick inte betalt för att skriva om just dessa märken och kommer inte att göra det heller. Det funkar inte så i min värld. Fick några små samples och det kan ni också få när ni besöker företagens montrar på mässan (hela fredag kvar!).

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s