Hjärtklappningsvarning alla gourmandälskare!

Nyheter från dofthuset Casamorati (Xerjoff). Casamorati Italica – en essens av Italien (en italiensk konditori? 😉 ) i en flaska. Vacker flaska!

Casamorati, Italica
Casamorati, Italica

Doftnoterna låter som en galen dröm av en gourmandlover: 😉

Toppnoter: mjölk, mandel och saffran.

Mellannoter: vanilj och kola.

Basnoter: sandelträ, ceder och mysk.

My sweet pie, det låter mumsigt! 😍

Undrar om det blir diabetes direkt eller kommer den att döda oss med en ljuvlig, långsam plåga. Innan jag har ens testat så kan jag säga att det låter underbart och jag vill ha! Haha! 😃

Snart i butikerna. Can’t wait!

7 kommentarer

  1. Den är ganska mycket tyngre än Mandorlo så om du vet att det kan vara lite jobbigt så testa den någonstans först. Kolla också Profumum Roma – där finns många dofter med just mandel – Alba är balanserad med lite iris, testa den om du har möjlighet (NK har tror jag), Dolce har mandel med tonka/vanilj, kokos (och den är bra mycket sötare, men fin) och Confetto lite mer myskig, fina och olika allihopa. Majda Bekkali släppte Tulaytulah förra året, jag tror jag skrev något om den här på bloggen, mandorlo galore ;). Sen Nest med White Sandalwood, min comfort scent, rätt så maskulin faktiskt, och så enkel med sandelträ, mandel och lite sting. Inga konstigheter 🙂 Hoppas du hittar något! 💝

   Gillad av 1 person

   1. Jag har letat länge, men inte hittat ”min” doft. Ofta är de för söta som du säger, eller så är det något annat som sticker i min lilla näsa. Det närmaste jag kommit är Acqua di Parmas Mandorlo, men doften stannar inte kvar på min hud så länge tyvärr. Jag har provat massor av dessertdofter, som jag skickat efter som prov från Lucky Scent, men utan att riktigt hitta rätt. Det är svårt med doft, så känslomässigt. Jag gillar doften av såpa alltså bittermandel eller är det sötmandel? Inbillar mig att jag skulle kunna tycka om en manlig gourmand gärna lite ”bitter-sweet” Jag är vilse i denna djungel.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s