Äntligen semester!!! 😀

Tjohej! Nu Àr det Àntligen min tur!

Jag tÀnkte bara meddela om ett litet uppehÄll hÀr pÄ bloggen :). Hoppas jag kommer samla pÄ mig en massa underbara doftsensationer, lÀra mig nÄgot nytt och uppleva dofter som jag aldrig kÀnde förut. Wish me luck ;).

Doftgarderoben Àr redo:

Tam Dao, Peppermint Sherbet Comme des Garcons, Sycomore Chanel
Tam Dao, Peppermint Sherbet Comme des Garcons, Sycomore Chanel
  • Tam Dao, Diptyque – bĂ€sta, lena och behagliga sandeltrĂ€ med ceder. För den passar alltid och överallt!
  • Sherbet Peppermint, Comme des Garcons – mynta och grĂ€s. För att  kĂ€nslan av nyborstade tĂ€nder Ă€r sĂ„ uppskattat i regnskogen nĂ€r man Ă€r svettklibbig.
  • Sycomore, Chanel – vetiver deluxe. För att vetiverkylan Ă€r sĂ„ sexig pĂ„ en varm hud en tropisk natt, pĂ„ en nattklubb dĂ€r man kan dansa loss till reggaeton, merengue, salsa eller annan bachata!

Wiieee!

KĂ€rlek till er! 💝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s