Du vet att du är en doftnörd om du…

 

…tittar på YouTube-klipp om hur det doftar i rymden. Till exempel.

Jag slocknade lite på soffan ikväll (och jag lovar, det händer väldigt, väldigt sällan!). Och om jag sätter mig på soffan utan någon plan så blir det oftast parfymläsning. Ikväll var det dock något nytt – jag undrade nämligen hur det doftar i rymden. Och ja, Internetz levererar svar på allt, naturellement! 😉 Rom, hallon, mandelkakor, söt, metalliskt, polycystic aromatic hydrocarbons ;)… Det doftar som ingenting annat, säger astronauterna. Jag är så sjukt nyfiken på den doften! :O (Men nej, ingen space tourism för mig, tack! Jag skulle ju bryta ihop redan ca 500m ovanför basen i Cape Canaveral :P).

Lyssna gärna på det här:

 

What does space smell like?

Inga konstigheter 😉

God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s