Tema: vinterdofter. Under my spell Noelle, Benefit

Surprise, surprise! För mig och för er – jag har ingen aning hur Under my spell Noelle från Benefit doftar. Jag har aldrig testat den, men den väckte min nyfikenhet direkt efter jag såg den på nätet. En, enligt Benefit, woody floral, enligt Fragrantica oriental woody (båda beskrivningar stämmer om man tittar på noterna) i en av de finaste (bara liiite kitschiga) flaskorna.

Benefit, Under my spell Noelle
Benefit, Under my spell Noelle

 

Jag hade faktiskt ingen aning att portäckningsmästarna, märket Benefit, har några dofter i sin portfolio. Jag har iaf aldrig sett det. Min lokala Sephora inte heller (men det var iofs ingen överraskning, de har koll på makeup, men när det gäller dofter så är kunskaperna nästintill obefintliga). Den är inte ny heller – släpptes i 2013. Jag föreställer mig att den doften är very wintery med sin vanilj, kvinnligt sensuell tack vare blommorna och … sammetslen, tänk viol, vaniljblomma och patchouli i sin lättare, o-källarig 😉 form… Men det kanske är en flopp? Svårt att veta…

Vad gömmer sig i den fina flaskan? Massor med skönheter!
Toppnoterna: kardemumma, svart peppar, lingon

Hjärtnoterna: orkidée, jasmine, vaniljblomma, ros, viol

Basnoterna: patchouli, syntetisk oud, amber, vanilj, hallon och benzoin

Jag förväntar mig ingen superkvalité (den kostar ca 30£), men det låter fint för det priset och sammansättning av dofter låter onekligen spännande!

Hojta till om ni har den i gömmorna – jag testar gärna! 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s