Första shopping haul i 2017

Nytt år, nya planer, nya projekt sätter igång. Det är superspännande, men ganska stressigt samtidigt. I kalendern har jag saker bokade på andra saker och det krävs cirkustricks för att få ihop det. Idag är det den 13:e januari och än så länge verkar det fungera ;).

Dagens ljuspunkter är naturligtvis alla dessa moment när jag kommer hem, pussar på älskade barnhuvuden och en stund senare kan sätta mig och applicera välutvalda dofter hejvilt :P.

Guerlain, Samsara, Valentino, Valentina Myrrh Assoluto, Armani Privé, Myrrhe Imperiale, Encens Satin, Acqua di Parma
Guerlain, Samsara, Valentino, Valentina Myrrh Assoluto, Armani Privé, Myrrhe Imperiale, Encens Satin, Acqua di Parma

Jag har inga nyårslöften för jag tror inte på nyårslöften – ytterligare en anledning att må dåligt utav när det inte går som planerat. Helt onödigt! Och på tal om onödigt… Under julledigheten var jag dock ganska aktiv shoppingsvis, tyvärr. Långa nätter, mysiga morgnar i sängen, soffpotatisandet plus mellandagsreor på det och så går det som det går…

Förresten, tack PostMord att ni klarade uppdraget, det tog typ två veckor när det brukar ta tre-fyra dagar vanligtvis, men med tanke på era senaste framgångar så är jag tacksam att jag fått något öht. Dessutom i helt ok skick.

Jag måste ha varit riktigt sommarsugen dessa mörka vinterdagar då jag köpte inte en, inte två, men tre olika dofter från Acqua di Parma som jag har dissat i decennier ;). Men nu jävlar! Nu tycker jag att de är så underbara att jag kämpar emot att spraya dem i näsan 😂.

Acqua di Parma, Mandorlo di Sicilia, Fico di Amalfi, Cedro di Taormina
Acqua di Parma, Mandorlo di Sicilia, Fico di Amalfi, Cedro di Taormina

Men det blev inga riktiga citrusarnas citrusar, ni känner mig tillräckligt för att veta att det kommer (förmodligen) aldrig att ske, citrusar, vita blommor och metalliska noter big biffig no no! Mjuka, behagliga mandlar från Sicilia i Mandorlo di Sicilia, fikonträd med blommor, frukt, stammen och rötterna i flaskan som på Amalfikusten i Fico di Amalfi (say whhhaat?! 😉 ) och den nyaste, eleganta, enkla och zen från cederträden i sol- och badMecka – Taormina. Cedro di Taormina är en favorit här!

Guerlain, Samsara, Valentino, Valentina Myrrh Assoluto, Armani Privé, Myrrhe Imperiale, Encens Satin
Guerlain, Samsara, Valentino, Valentina Myrrh Assoluto, Armani Privé, Myrrhe Imperiale, Encens Satin

Vad mer? Jag är på ständig jakt efter en myrradoft som kan konkurrera med Drottningen (Myrrhe Imperiale av Armani Privé). Det går sådär. Köpte blint Valentinos Valentina Myrrh Assoluto i förhoppning att det blir det. Men här har vi en aning för mycket blommor, jag vill liksom ha myrra som superhero, inte någon slags support till blombuketten. Men det är inget fel på doften alls, det är bara jag :P. Men mer info kommer!

Guerlain, Samsara
Guerlain, Samsara

Samsara Guerlain. En klassiker. Jag har sålt min vintage flaska i somras och fick grov separationsångest – hej och välkommen igen ;). Plus för den klassiska guldflarran – dig har jag drömt om också!

Armani Privé, Myrrhe Imperiale, Encens Satin
Armani Privé, Myrrhe Imperiale, Encens Satin
Armani Privé, Myrrhe Imperiale, Encens Satin
Armani Privé, Myrrhe Imperiale, Encens Satin

Armani Privé Myrrhe Imperiale i 250ml version (en av de bästa dofterna ever), flaska nr 2, lite till splitt och lite (khum 😉 ) till moi själv! Och Encens Satin, den mest behagliga, eleganta, sensuella rökelse i hela världen. De två är kärlek i renaste form!
Jag tänkte inte gå nå djupt i beskrivningar här, det kommer att finnas tid för det lite senare, nu är det dags för lite unboxing bara.

Vad planerar du att skaffa i 2017? Eller hann du redan inhandla något göttigt?

❤,

Karolina

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s