Bottega Olfattiva debuterar på Instagram ;)

Jag kan inte bortse från det längre – man måste liksom hänga med i utvecklingen (fast jag fortfarande tycker att snart kommer det nya sociala platform som folk blir koko över så det är ju inte så stor mening att skapa oändliga mängder av kontaktkanaler, jag vill inte!). Jag hade inget som helst behov att vara med i alla dessa tävlingar där man ska tagga någon eller något på bilden och ”få chansen att vinna något alldeles, alldeles fantastiskt” heller, pffft! 😉


Jag blev dock övertygad under Daisy Beauty galan och kom till insikt att det går ju inte längre utan Insta. Ibland vill jag bara visa Er en bild utan att gå in i några berättelser, beskrivningar and so on. Och dumma tomma inlägg på bloggen vill jag inte ha. Eventuellt några få, haha!

Och så får man ännu mer koll på de man vill själv följa 😉 Men det vet ni ju, det är säkert alla som läser min blogg har mästerskap i Instagrammandet. Ja, tant K har skaffat sig ett konto också! Ha!

Last but not least – jag ser nu mitt underbara syskonbarn på syrrans bilder (hon använder bara Insta), även om det är endast, hmm, barndelar (tack för sunt förnuft och försiktighet! Det blev folk av dig också!) och den plutten saknar jag något enormt!

Men framförallt – det blir min arena för härligt parfymporr! Sååå… kom å följ, om jag får be! 😉

Bottega Olfattiva på Instagram hittar du under denna länk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s