Comme des Garcons Olfactory Library gör comeback med populära Series!

Många börjar sitt stora nischäventyr med Comme des Garcons. Det finns ju så mycket från detta franska parfymhus som idag klassas som moderna klassiker: Black, Odeur 53, Odeur 71, Wonderwood, Wonderoud mm.

För att inte nämna alla Series: Red, Leaves, populära Incense, Sherbet, Cologne, Synthetic eller Sweet. Och dagens nyheter handlar om just dessa Series. De flesta är svårtillgängliga, men äntligen gör comeback i maj 2017. Först i Paris, London och alla CdG butiker världen över. Resten av världen och återförsäljare får sina vita Series den 19e juni i år.

Comme des Garcons Olfactory Library

Det gäller dofter från Series som inte produceras längre och rariteterna som Eau de Cologne, underbart träiga Red (Palisander och Sequoia), gröna Leaves (Calamus och Lily), utmanande och spännande Synthetic (Tar, Soda och Garage), samt gourmander från serien Sweet (Nomad Tea och Sticky Cake). Hallå, Spicy Cocoa väntar jag på! Och det är faktiskt så att fler kommer inom snar framtid också! 😍

Comme des Garcons, gamla flaskor
Comme des Garcons, gamla flaskor

Alla kommer i nya enhetliga vita flaskor och CdG säger att de kommer hit för att stanna. (Hmm, känner Puig-koncernen ännu större pengasuget?). Om och isf hur mycket är dofterna omformulerade pratar man inte så mycket om. Alltså enligt pressmeddelandet förblir de desamma, men jag är skeptisk… Men så länge de behåller samma eller bättre (hållbarhet!) kvalité så är jag nöjd!

Vilka av CdG gillar du mest? 🙂

5 kommentarer

  1. Hej! Så lol är det i själva verket inte – CdG grundades av en japansk modedesigner Rei Kawakubo. Först och främst är det kläder som märket fokuserar runt. När det dock gäller dofter så sker produktionen i Frankrike, dofterna är skapade av franska Näsor och själva center för just doft i företaget ligger i Paris. Som i sin tur ligger i Frankrike. Detta gör att själva parfymhuset ÄR franskt. Klädmärket ÄR japanskt, det skriver jag inte om här. Hoppas det blev enklare för dig nu. Tack för att du läser min blogg, kära Anonym! 🙂
   Vänligen,
   Karolina

   Gilla

 1. Jag gillar Kyoto från Incense-serien. Använder den året runt när humöret infinner sig. Minns även att jag gillade Harissa för många år sedan när jag hade ett litet provrör. Kanske dags att testa den igen? Har även länge suktat efter den silvriga ”2”…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s