Giveaway! Andra chans-dofter plus ett hemligt paket av något trevligt!

Nu när andrachansveckan är över tänkte jag passa vidare ett set av dofter jag har testat – är du nyfiken på dem och vill du dessutom få några extra (och oanvända 😉 ) överraskningar så är det enkelt (goooosh, vad jag gillar sådana giveaways där man inte behöver anstränga sig för mycket! :D). Det enda du behöver göra är att följa Bottega Olfattiva på Instagram här och på Facebook här. Jag lottar ut en person som skriver någon kommentar under giveaway-bilden och skickar ett väldoftande paket hem till denne. Ska vi säga att deadline är fredag den 30e juni kl.17.00? Det tycker jag bli bra!

img_1706-1

Jag är också lite nyfiken på vad ni tycker om dessa dofter? Hör gärna av er!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s