Rosa parfymer – hiss eller diss? 

En artikel för LuxMagazine.

Jag har gjort det igen – utmanat mig själv att  testa dofter som jag normalt sätt aldrig skulle använda. Rosa, som ni säkert redan förstått, är inte min färg. Rosa dofter är inte heller det jag är en sucker för. Men det är faktiskt utvecklande för en doftnörd att lämna trygghetszonen för en stund.

Jag har gett mig ut på äventyr med rosa parfymer och valt några storsäljare som lätt kan finnas på olika parfymbutiker – om du vill läsa vilka det var och hur doftar dem så kolla gärna min artikel i LuxMagazine här.


Har du några rosa dofter som du tycker särskilt mycket om?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s