Pitti Fragranze 2017 – perfume community, parfymörer, vänner…

Oh my, vilken upplevelse! Det verkar att jag är inte ensam med min åsikt att Pitti Fragranze är verkligen inte bara en mässa, det är en upplevelse av rang, intressant och så personlig, man känner sig verkligen ”på plats” och vi-känslan är superstark där. Jag saknar verkligen de fina stunder med mina parfymvänner! ❤️
Och fina Florens förstås…

Katedralen Santa Maria del Fiore, Florens
Katedralen Santa Maria del Fiore, Florens

 

Alltså den dramatiska himlen över Arno floden, den kvällen åskade det rejält…

Den 15:e edition. Besökare från 50 olika länder, 2 200 människor och alla passionerade i parfymerikonsten. Vi har haft så roligt ihop!

Andy Tauer, så trevlig och ödmjuk. Lanserade sin nya Patch Flash i år.


Leo Crabtree, Creative Director av Beaufort London:


Fantastiskt god mat på Trattoria Za za i fantastiskt sällskap – Spyros Drosopoulos från Baruti, jag (jösses! Vilken min!) och Hiram Green:


Och den mest trevliga och genuint passionerade människan av alla – Pissara Umavijani från Dusita Parfums. Här med en alldeles första flaskan av alldeles ny komposition Fleur de Lalita (mer om den snart!). Jag älskar henne, på riktigt! 😁


Det blev många fler möten, fikapauser, luncher och middagar, men jag tror att det räcker nu med mina dumma miner för tillfället 😛

Jag tror också att jag skippar Esxence nästa år och satsar på Pitti istället!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s