SISTA PLATSEN KVAR! Doftworkshop med Bottega Olfattiva i mars!

Jag får en hel del mejl om mina workshops från er. Ni verkar vilja komma och lära sig mer om doft och det gör mig superduperglad!

Så nu är tiden kommen! Jag har äntligen hittat en lucka i min kalender där jag kan satsa på en grupp individuella deltagare – vi ska dofta på råmaterial, prata om doft och skapa egna parfymer! 😀

welcome-13

När? 3 mars 2018, kl. 13.00-16.00

Var? Svartmangatan 9, Stockholm

Vad kommer vi att göra?

Parfymvärldens finaste kompositioner, enastående råvaror och fantastisk atmosfär – allt detta får du uppleva på denna workshop. Välkommen till Bottega Olfattivas doftverkstad – Sveriges mest väldoftande workshop i l’huitieme art – den åttonde konsten. Här får du lära känna världens finaste essenser, oljor och råmaterial (som oud, ambergris, vetiver, olika hartser, absoluer mm.) Du lär dig beskriva dofter och skapa din egen parfym (olje- eller alkoholbaserad) som du kan ta hem efteråt. Du kommer att kunna välja mellan ca 150 olika essenser och oljor och skapa en doft som verkligen passar dig.

Jag använder mig av högkvalitativa och koncentrerade oljor som ska användas på huden endast i utspädd form – tänk på att inte använda den direkt på huden innan blandning, det kan orsaka allergiska reaktioner.

Vänligen meddela mig vilken parfymform väljer du: olje- (i roll-on form) eller alkoholbaserad (i sprayform, eau de parfum) innan workshopen via mejl: karolina@bottegaolfattiva.com

Hur mycket kostar det? 3 timmars workshop kostar 900kr inkl. allt material

Hur bokar jag? Gå in på Skillbreak och klicka på Book Now.

Vi ses väl? 😉

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s