Flower power banansallad eller bananslush från Lush? – Fantabulosa

Nu är det Lushtider igen. Lush har nämligen släppt några nya häftiga och annorlunda kompositioner i sin egen Lush-anda.

Lush öppnade sin största ever butik i Liverpool nyss (okej okej, jag jobbar ju inte direkt med nyhetssändning 😆) och detta firar dem just med sin första Perfume Library. Perfume Library som en sorts perfomance kommer att finnas online under en begränsad tid.

På den breda marknaden idag finns det inte särskilt många vågade, för att inne säga udda dofter. Och det är så himla synd för det finns ju fler och fler som vill dofta annorlunda utan att behöva gräva i nätets djupa skogar i jakt efter den lilla utstickaren.

Lush, egentligen deras parfymlinje The Perfume Library sticker ut. Och det älskar jag! Och så finns de tillgängliga i Sverige!

Som vanligt bjuds det på roliga namn och Fantabulosa avviker inte från den trenden. En gång i tiden hette den Ladyboy och nu släpps den igen under ett namn som inte orsakar lika mycket snack. I det här fallet spelar det faktiskt ingen roll.

Lush, Fantabulosa
Lush, Fantabulosa

Varför påstår jag att den är annorlunda? Jag har fått äran att testa en härlig weirdo bestående av banandoft, kamomill, labdanum, sjögräs, ekmossa och allt detta under ett täcke av fuktiga, gröna violblad. Hur bekant låter den mixen? Precis… Men fear no evil – är du lite konstnärlig i själen så kommer du att uppskatta den!

Den är lite arty och det är just det den utstrålar – grön fuktighet, brun bananighet, några oklara visioner och… bohemisk glädje, superskön kombo om ni frågar mig!

Fantabulosa presenteras som en stolt banandoft. Och det får den vara. Tack och lov inte alla dofter måste vara eleganta, glamourösa och balanserade – denna är ett riktigt hippiekalas och jag vill ha det precis så! 😃

Unik, kul, udda – Bottega Olfattiva approved 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s