Vad gör man på en doftworkshop?

Ni vet det där med doftrelaterade event… De kan se så olika ut beroende på vad egentligen man vill göra. Det kan vara strikta utbildningstillfällen kring ingredienser och processer, doftskapande eller marknadsföring, det kan vara en massa doftupplevelser och lek, helt utan prestationsbehov eller helt enkelt en blandning av båda. Och ja, lagom brukar ändå vara bäst.

Men det som alltid är bara bästbäst är deltagarna själva – jag blir så uppspelt av människornas lust att lära sig nytt, deras glädje och kreativitet! Jag brukar inte lägga upp mycket från dessa event då inte alla ska publiceras och jag respekterar deltagarnas integritet, men för de som vill se hur en doftworkshop går till har Skillbreak i ett samarbete med With Hoof och Kentsdottir Art&Production gjort en video som illustrerar just den kreativiteten och glädjen.

Varsågod och kolla om du är nyfiken! 🙂

 

Och så är du mer än välkommen att boka din plats på en av mina workshops här 🙂 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s