Koppla upp dig och träffa andra doftentusiaster via nätet! Ett digitalt doftevent den 21:a mars!

Hej alla fina!

Ett särskilt meddelande för de som bokade mina stationära workshops och events plus alla andra som är intresserade av doftworkshops 🙂 Ni har säkert börjat undra och tro mig, jag gör det också – vad gör vi med de kommande workshops och events? Ja, jag känner att det vore ansvarslöst att ses i rådande läge och tror att det bästa blir att flytta fram alla workshops och doftevents planerade i MARS. Frågor kring april avvaktar vi med, vi får helt enkelt se hur situationen utvecklas.

Vi behåller livsglädjen och låter inga virusar döda vår passion! Fume friends unite!

Meetings-14-Oct-14-b-620x413

NU ÄR DET DAGS FÖR DIGITALA DOFTEVENT!

Själv känner jag att vi behöver något som glittrar i dessa oroliga tider och vill så gärna prata doft med er ändå! De bästa lösningar idag är ju digitala så let’s go with the flow!

Jag tänkte sy ihop en pratstund om dofter på en digital plattform – den 21a mars, kl.14.00. Vi får se hur länge kommer vi att hålla på, men det är okej att avsluta när man känner för det 😉 .
Förbered och ställ gärna frågor, högt och lågt. Jag tänkte att temat ”Glada dofter” kan vara något – vad innebär det för var och en, vilka ingredienser har en förmåga att upplevas som glada, varför och vilka parfymer tycker vi är just ”glada”. Men ni väljer själva vad ni vill prata om, inga egentliga ramar behövs! Bra om både rookies och mästare ses, vi delar med oss kunskap!
Jag lägger också upp en Kahoot quiz – alla får vara med och utmana sin kunskap om doft och parfym! Ett glas vin och lite tilltugg rekommenderas, då kommer mötet glittra ännu mer 😉

Deltagande är naturligtvis helt gratis.
Du får gärna bjuda in andra doftentusiaster, the more the merrier! Skicka bara länken och Meeting ID till dem.

Rent tekniskt så behöver du en dator med internetuppkoppling förstås (att vara med via mobil funkar också, men upplevelse är inte riktigt samma, och så blir det svårt att använda Kahoot samtidigt). Ett par hörlurar med mikrofon är bra att ha. Du får gärna koppla in din iFumer, alltså den maskinen som sänder dofter över nätet, jag har en del dofter att skicka över till er.

Du går in på https://zoom.us/join där Meeting ID är 718 299 202.
Kolla gärna i förväg om länken, tekniken, ljudet och bild fungerar.
Game PIN till Kahoot ( https://kahoot.it/… ) får du under mötet 🙂

Det finns ett evenemang skapat på Facebook – gå gärna in och anmäl dig 🙂 

*iFumer dock finns bara i mina drömmar, så nu får du sluta undra och oroa dig om du inte hittar den någonstans 😉

Hoppas vi ses snart och sköt om er!
Kram! ❤
Karolina Stockhaus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s