Aquanauts x Re: Avesta Art 2021

Hej hej!

Nu kan jag gladeligen meddela att den 15 maj öppnas portarna till Re: Avesta Art 2021 där vi kommer att upprepa förra årets succé med utställningen Aquanauts – Expeditionen till Siljansringen 1897! (Ödmjukt och inte alls kaxigt sagt dvs. 😀 ).

Med förra årets coronarestriktioner kunde vi inte släppa in alla, men Verket öppnar sina portar igen och Aquanauterna kommer tillbaka! Coronasäkert igen. Psst, överraskningar garanteras!

Utställningen visas mellan 15 maj och 12 september, boka in ditt besök i god tid då restriktionerna fortfarande kommer att tillämpas om så behövs. En fantasifull konstupplevelse med olfaktoriska inslag utlovas!

Detaljerade info hittar du på Aquanauternas hemsida, samt Ontologiska Museets hemsida.

Här kan du se en kort video, en trailer om den fantastiska, mystiska historian:

Du kan läsa mer om utställningen i Magnus Florins text i Expressen Kultur, Joanna Persman beskriver ett ”häftigt fantasyäventyr på Avesta Art” i Svenska Dagbladet, Birgitta Rubin skriver om en ”suggestiv totalinstallation genomförd in i minsta detalj” i Dagens Nyheter, även Grundskoletidningen har både besökt och skrivit om utställningen! Dalarnas Tidning meddelar om utställningen också.

Du kan även lyssna om Aquanauterna här, i Kulturnyheterna i P1. Många andra källor med positiva recensioner finns och det är vi otroligt stolta över! Jag är också både superglad och stolt över att jag fick vara med i geniteamet som jobbade med denna utställning.

Nåväl, det gäller bara att planera en resa till Avesta nu 😉 Vi ses där!

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s