Doftskaparworkshops är tillbaka! Nu doftsätter vi Karlskrona!

Den populära doftskaparworkshopen är tillbaka!

Många har skrivit, en del har ringt och många står i kö. För workshops i Stockholm 🙂

Som ni kanske vet så flyttade jag under pandemin till en liten by utanför Karlskrona för att hitta ro, kanske lära mig att odla egen mat, att slappna av och att bjuda näsan på annorlunda upplevelser (Hej och ho, äkta komocka! Släng dig i vägen oud! 😉 ) Med tanke på att förflyttning av allt material är liiiite besvärligt så bjuder jag alla som vill lära sig om dofter och skapa något alldeles unikt till mitt nya hem, Karlskrona. Med Skillbreak i ryggen.

Alla ni i mitt älskade Stockholm, alla ni andra från Sveriges alla hörn – kom ni också, behöver ni hjälp med övernattningar så fixar vi det också – ring eller maila! Tänk er – en retreat i Sveriges Trädgård där fokus ligger på dofter, aromer och olfaktoriska upplevelser! Och… fantastiskt god mat har vi här också!

KOMSI!

Det finns för närvarande två tillfällen:

26:e februari kl. 13.00 – 16.30

8:e mars kl. 17.00 – 20.30

Ni bokar enkelt genom Skillbreak här och här kan ni också läsa om själva workshopen.

Kom och upplev en avkopplande och härlig stund! Välj och vraka bland hundratals doftessenser, naturliga råmaterial och annat spännande (doftprovning inkluderad). Vi har mycket spännande att prata om! 😀

Kram,

Karolina

https://skillbreak.com/sv/karlskrona/workshops/84-gor-din-egen-parfym-doftworkshop-karlskrona?m=f

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s