Samplesöndag. Xerjoff.

Med mitt senaste inköp (ett separat inlägg kommer snart) fick jag en drös med samples från huset Xerjoff. Jag och Xerjoff har nån sorts hate-and-love story. Inget mittemellan, inga ljumma känslor här.

Jag orkar inte gå igenom varsin sample idag, men på bilden syns det vilka som är vinnare, vilka förlorare i den otroligt väldoftande matchen.

Till vänster – dofterna som får plus (Zanzibar och Irisss får trippelplus 😉 ). Till höger – minus.

Och Amber Star till sist…. ❤

 

Xerjoff samples

 

Men dagens (phi, månadens, årets vinnare är AMBER STAR). En kunglig blandning av ambergris (ambra), myrra och benzoin, vanilj, opoponax och sandelträ med annat.  GUDOMLIG doft! Det känns att den är syskon till Sospiros (också av märket XerJoff) Wardasina, Cuirs från Carner Barcelona och även Nasomattos Black Afgano.
Jag är helt såld. Och på tal om köp – jag tror inte att det blir något köp anyway – den går att köpa endast i typ bröllops edition tillsammans med Star Musk som jag är inte alls imponerad över. Och båda går att köpa för ynka 6100kr. 3 050kr per 50ml. Jag spenderar mycket på parfym, men gränserna finns även hos en hopplös parfymnörd som moi…

 

XerJoff, Star Musk och Amber Star

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s