Changes, changes! :D

Nu var det dags att göra lite ordning här på bloggen. Jag tror att ni märkte också att det var jobbigt att hitta rätt inlägg, vissa funktioner fanns inte alls. När jag började skriva här hade jag ingen aning om att det kommer att bli så stort – jag tänkte ju bara skriva av mig och träna svenska. Och till det behövs det inga superduperfunktioner.

Så! Temat ändrat, sökfunktionen igång, gilla- och följknappar också, galleri och annat smått och gott färdigt. Jag är ingen sådan där bloggmästare och är egentligen ganska vilse i den världen så ser ni något skumt – hör av er! Tycker ni att det funkar bättre så hör av er också! 😉 Feedback gillas bigtime :).

Hoppas det blir bättre så och att vi vänjer oss till den nya layouten.

Kram!

Karolina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s