Mina vårdofter

Gårdagens omorganisering i parfymskåpet inspirerade mig till något. Jag ska nämligen välja några vår-dofter ur kollektionen och försöka använda dem ofta nu.

Lättare ska det vara också! 🙂

Mina val:

1. Van Cleef & Arpels – Midnight in Paris, väldigt bra allround doft – passar bra på dagen och kvällen, på jobbet och på fest. Läder, men inte för brutal och tonkabönor – unisex (oavsett vad personalen i butiken säger! 😉 ).

2. En till VC&A (märkte det inte förut!) – Bois d’Iris – underbar iris, trä och puder. Läs här

3. Klassikern i lättare kläder – Guerlains Shalimar Parfum Initial. Ja, jag ska ge mer kärlek till citrusfrukter. 😉

4. Penhaligon’s Artemisia. En doft för kvinnliga kvinnor. Eller för de som vill känna sig kvinnliga (jag behöver sådana dofter ganska ofta 🙂 ). Mysk, viol, nektariner och sandelträ i en väldigt sublim blandning.

Ganska lättillgängliga dofter, har du testat någon av dem?

Så, undrar om jag kommer att hålla mitt löfte 😉 Eller snarare – hur länge 😛

3 kommentarer

  1. Jag har själv Penhaligon’s Artemisia och Guerlain Parfum Initial hemma. Artemisia använder jag faktiskt en del, håller med dig om att det är en väldigt kvinnlig doft. Jag använder den gärna varma sommarkvällar. Parfum Initial har jag lite svårt för. Den är inte riktigt ”jag” så det blir väldigt sällan jag använder den. Har inte hittat rätt tillfälle för den ( tveksam till om jag kommer göra det alls) annars har jag några favoriter jag använder frekvent nu, Keiko Mecheri ” Ume ”, ormonde jayne ” Ormonde woman” och ”Vanille d’iris” samt Miller Harris ”la Pluie” och ”Terre d’iris” jag älskar hur begäret efter en viss typ av doft ändrar sig efter säsong!

    Gillad av 1 person

    1. Ååhh, iris! Jag älskar iris! 🙂 Och är riktigt avis på Ormonde Woman, själv har jag en liten dekant som jag inte vågar använda, jag vill ju både använda och behålla samtidigt 😛

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s