Dagens ord – SCRUBBER

Föreställ dig den känslan – du testar en ny bästsäljare i butiken – kanske för att du vill upptäcka något nytt doftväg, kanske för att en sales ass (sorry, men den är ni i branschen som hittar på sådana konstiga uttryck! 😛 Härmed hälsar jag alla sales asses välkomna hit! :P) är duktig och snabb, eller kanske för att du är snäll och vågar inte tacka nej till ”mendumåstejutestadenpåhuden”-erbjudandet. Sånt som händer.

Anyways, det har redan hänt, mjölken är spillt. Och det visar sig att den har skurit sig i rekordfart. Och det luktar så inihelvete illa. Och du mår illa. Och du känner att huvudvärken kryper mot dig som Regan från Exorcist ned för trappan. Och vill bli av med den doften. NU!

Precis så här känns det när man råkar spraya på sig en SCRUBBER – alltså en doft som du vill bli av med, så fort som möjligt.

Rotational-rubbing-on-wrists-Step-9

 

Hur kan man bli av med en scrubber? Några tips:

  • Tvätta huden med tvål och vatten.
  • Funkade inte? Gör samma sak men använd tvättsvamp eller loofah, badvante, du fattar.
  • Har du våtservetter till hands? Använd dem – de brukar fungera även på jobbigare föroreningar som… pennbläck 😉
  • Använd alkohol – handspritt utan doft är ett bra alternativ.
  • Om doftoljorna i parfymen är riktiga Hulk-oljor försök att ta bort dem med…olja. Olja löser olja, vi tar den chansen. Du kan också använda en oparfymerad bodylotion och gnugga lite.

Mina scrubbers: YSL Opium, Black Opium, alla Poison, Diptyque L’Eau, Hermes Rouge, Fracas från Robert Piguet mm.

En antonym till scrubber är en HUFFER – läs om den här.

Vilka är dina scrubbers?

4 kommentarer

  1. Urgh, detta hände med La vie est belle när den kom. Plötsligt stod hon (sales assen alltså) där och jag fattade ju direkt att det här kommer jag inte tycka om, men likförbannat åkte handleden fram som av reflex. Och ingenting i världen fick mig att sluta lukta förrän ett dygn senare. En annan jag självmant råkat spraya på mig är Body Shops Red Musk. Nu vet jag i alla fall vad jag ska kalla det!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s