Dagens ord – HUFFER

Till skillnad från en SCRUBBER (läs om scrubbers här) så finns det naturligtvis ord vilka beskriver parfymer som bara drar till sig näsan. Vi vill känna den ofta och intensivt och när ingen ser gnuggar vi näsan i handleden för att få mer av det underbara. 😉 Jag erkänner, det händer mig några gånger i veckan 😛 Jag sitter t.ex. på tunnelbanan och sniffar en huffer. Visst låter det härligt? Eller nå’t. 😀

Just den sorten av dofter kallas ofta för HUFFER.

huffer

Jag har några huffers, några säkra kort: Myrrhe Imperiale och Encens Satin av Armani Prive, Tam Dao, Salim Attar, Donna Karans Black Cashmere, Tauers L’Air du Desert Marocain, Tom Fords Amber Absolute mm.

Vilka är dina huffers?

 

3 kommentarer

  1. Den parfym jag förälskat mig i senast är en riktig huffer, sleep knot från 4160 tuesdays. Den är så mjuk men kan ändå fylla ett helt rum!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s