En till nyhet på gång – Creed Aventus for her

Erkänner – jag smygälskar den manliga versionen av Aventus, även fast jag skulle aldrig köpa den själv (det måste ju finnas nån doft för män som jag älskar och inte använder själv :P). Jag vill helt enkelt att Mannen i Mitt Liv ska börja använda den någon dag <glöm det…>.

Mina snabbsniffar på diverse parfymerier leder till ökade intresset kring just Aventus (annars är jag inte alls intresserad av Creeds dofter, de bara funkar inte på mig, och inte på någon annan heller :P). Och i juni, mina kära, släpper de Aventus for Her. Jag vill testa den omedelbums!

Toppnoter: patchouli, grönt äpple, citron, bergamot, rosé peppar, viol
Heart: ros, styrax, sandelträ, mysk
Base: persika, svarta vinbär, ylang-ylang, syrén, amber

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s