Wooohooo! Daisy Beauty Awards 2017! 🎉🎉🎉 Titeln Årets Doft gĂ„r till…

Wow, vilken kvĂ€ll. Massa superfina produkter, massa Ă€nnu finare mĂ€nniskor (beautynördar, there’s no better folks) och massa upplevelser. Prisutdelning för Ă„rets skönhetsprodukter och lyckohjulet för gĂ€sterna. Sockervadd och popcorn. En party med duktiga DJ’s. SpĂ„dam och fantastisk mat (jag bantar, det var ett undantag sĂ„ ni fattar att lyckan var fullstĂ€ndig 😉 ). Btw, du som hade nummer 337 i prisutlottningen och vann 10 000 att spendera pĂ„ ÅhlĂšns – du Ă€r en lyckost! Grattis! 😀💐


Rachel Mohlin. Ett separat stycke – jag Ă€lskade din tolkning av Leif GW! Du Ă€r sĂ„ jĂ€kla grym! ❀ Ni som inte vet – Leif GW skickade fax (eller var det nu signal pĂ„ pager? 😉 ) till organisatörerna för att nominera Ă„rets bĂ€sta ansiktskrĂ€m. Alla vet ju att han Ă€r ju proffs pĂ„ sĂ„n’t. Och han nominerade en krĂ€m. Fet och dryg. Som han sjĂ€lv! 😂😜


Det fanns fem stycken finalister till den Ă€rofyllda titeln Årets Damdoft, hĂ€r kommer bilden frĂ„n den dagen jag har testat, jĂ€mfört och betygsatt:


Och nu vet vi. Nu vet vi vem som tog priset som Årets Herrdoft och Årets Damdoft 2017. Juryn har röstat fram de tvĂ„ dofter som vinner Ă„rets pris. LĂ„t mig presentera:

Årets Herrdoft

Burberry Mr Burberry med noter av ceder, kardemumma, muskotnöt och gröna inslag samt ekmossa, vetiver pÄ trÀig bas.


Årets Damdoft

Hermes Eau de Rhubarbe Ecarlate – syrlig rabarber galore med balanserande myskiga toner.

 

Fina Kicki Norman presenterar Ă„rets damdoft
Fina Kicki Norman presenterar Ă„rets damdoft

 

Och hĂ€r kommer min första egna video – Daisy Beauty-Kicki och tjejerna frĂ„n Scandinavian Cosmetics  (Btw, sorry för pissiga bilder – det var inte lĂ€ge att ta med sig kameran… ).

 

 

Tack Team Daisy Beauty för en fantastisk gala! Och alla hĂ€rliga gĂ€ster! Det var underrrrbart! ❀

3 kommentarer

  1. 10k i prispengar?!? Holy GODDAMN ett sĂ„dant pris?! Varför har ingen skrutit om detta pĂ„ hashtaggen?! Gud sĂ„ jĂ€vla nyfiken i ens str0000t haha. Fan va gött att ni verkade ha det kul! BerĂ€tta gĂ€rna vilken parfym du bar, blev det bajsoud och klackar? 😘

    Gilla

    1. Ja, med tanke pĂ„ att den nya Armani PrivĂ© Ă€r ute nu sĂ„ Ă€r jag verkligen avis. För den doften Ă€r bra, men inteinteinte till detta pris! Men vinna… det vore nĂ„got! Klackarna Ă„kte av tre meter frĂ„n ytterdörren, sĂ„ stylish blev det. Jag gav upp och tog pĂ„ mina klassiska pumps frĂ„n 2005 😀 Och kvĂ€llens doft var nog Coromandel – jag vĂ„gade inte med bajsoud…man vill ju liksom inte att folk ska tro att jag sket pĂ„ mig, Ă€ven av lycka 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s