Daisy Beauty Awards 2018 – Årets Damdoft

Andra året i rad har jag äran att sitta i juryn för Årets Damdoft. Ett mästerskap för årets bästa skönhetsprodukter där alla finalister är utvalda av Daisy Beauty-gänget, läsare och jurymedlemmar. I juryn sitter 60 svenska beautybloggare och bidrar med sina ärliga recensioner. Det som jag uppskattar mest är att deltagare kan inte bara köpa upp sin plats i matchen, finalistprodukterna är verkligen crème de la crème av det som branschen bjöd på under det gångna året.

Det var inte lätt att välja den bästa av alla finalister i Daisy Beauty Awards i 2017 inom parfymkategori , men i år har jag verkligen superdupersvårt. Årets dofter överraskar med innovativa kompositioner, hållbarhet, sillage och andra viktiga parametrar (varav den viktigaste är – doftar det gott eller inte? 😛 ).

Och jag är så oerhört lycklig att det händer så mycket i mainstream parfymeri, och att parfymhus äntligen vågar släppa dofter som skiljer sig mellan varandra och berör. Några doftnoter som jag inte varit särskilt förtjust i visar sina fina ansikten för mig, kul! Och vilken parfym vann förra året? Kolla gärna här!

Jag håller på för fullt och testar – på blotters, på kroppen, hemma, på jobbet, även i tuffa förhållanden som jobbiga och svettiga gympass (och äntligen doftar det gott i tungviktarnas zon! Buahahha!).

Här kommer de, årets finalister!

  • Bvlgari Splendida Jasmin Noir
Splendida-Jasmin-Noir-EDP-783320977350
Bvlgari Splendida Jasmin Noir
  • Hugo Boss The Scent Intense
1504174406_boss-the-scent-for-her-intense-flac
Hugo Boss The Scent Intense
  • Jo Malone – Red Roses
red-roses-cologne-jo-malone-690251002283-100ml-front_5a082e72-cc7f-466a-9f91-d20fbb116306_1024x1024
Jo Malone – Red Roses
  • Linda Lindenberg parfums – Lavender & Wool
o.50458
Linda Lindenberg parfums – Lavender & Wool
  • Zarkoperfume Cloud Collection – Stratus
1000739572_1
Zarkoperfume Cloud Collection – Stratus

Åh, jag är så sjukt nyfiken över resultatet! 😀 Vem vinner? Vem vinner?

Jag drömmer nu att någon gång kommer det att presenteras en till kategori för årets nischdoft, det vore verkligen något! 😀

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s