Chansen att upptäcka hela linjen av Eris Parfums! Giveaway!

Jag tänkte bara påminna att på Bottega Olfattivas Instagramkonto finns det nu en fantastisk möjlighet att vinna ett sampleset av svårtillgängliga dofter från Eris Parfums: Ma Bête, Night Flower, Belle du Jour och nyaste Mx.

Följ mig på Insta, skriv här på bloggen vilket inlägg gillar du mest och varför och vänta – på söndag den 14e januari lottar jag ut settet via något av Internetz roliga utlottningsverktyg.

Lycka till!

K.

Eris Parfums, sample set

4 kommentarer

  1. Hela din blogg inspirerar mig och har även fått mig att inse att jag jag under 2018 måste förkovra mig och lära mig mer om dofternas underbara värld. Så jag hoppas kunna boka en session/workshop med dig så snart jag är i Stockholm. Det vore fantastiskt. Inlägget och din doftårskrönika var 10+!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s