Lär dig mer om dofter och gör din egen parfym! Boka in den 29:e september redan nu! :)

Som ni kanske märker så är jag inte särskilt aktiv på sistone. Alltså det syns inte här, men jag är inbokad upp till hårspännet med en massa events, småresor och byter jobb under tiden så det är fullt upp kan jag lova. Mängder med påbörjade inlägg som jag inte hinner avsluta ligger i ”utkast” som envisa, röda finnar. För jag har ju så mycket att säga och skriva om! 😀 Men jag hinner inte!! :O

I alla fall, inga fler workshops planeras i sommar, alla tillfällen är fullbokade. Företagevents, möhippor, privata events, så kul och inspirerande! Detta innebär dock att jag måste bromsa lite snart. Men håll utkik (eller jag menar, boka in dig! 😛 ) på det första tillfället efter sommaren för att kicka igång den fina årstiden ordentligt! Jag kommer med en massa nyheter direkt från parfymmässan i Florens då!

 

welcome-13

När? den 29:e september 2018, kl. 13.00-16.00

Var? Svartmangatan 9, Stockholm

Vad kommer vi att göra?

img_8069

Det blandas, testas, mixas och matchas för fullt! 😉

Parfymvärldens finaste kompositioner, enastående råvaror och fantastisk atmosfär – allt detta får du uppleva på denna workshop. Välkommen till Bottega Olfattivas doftverkstad – Sveriges mest väldoftande workshop i l’huitieme art – den åttonde konsten. Här får du lära känna världens finaste essenser, oljor och råmaterial (som oud, ambergris, vetiver, olika hartser, absoluer mm.) Du lär dig beskriva dofter och skapa din egen parfym (olje- eller alkoholbaserad) som du kan ta hem efteråt. Du kommer att kunna välja mellan ca 150 olika essenser och oljor och skapa en doft som verkligen passar dig.

I Bellmanlokalen skapas det i härlig miljö 🙂

Jag använder mig av högkvalitativa och koncentrerade oljor som ska användas på huden endast i utspädd form – tänk på att inte använda den direkt på huden innan blandning, det kan orsaka allergiska reaktioner.

 

 

Vänligen meddela mig vilken parfymform väljer du: olje- (i roll-on form) eller alkoholbaserad (i sprayform, eau de parfum) innan workshopen via mejl: karolina@bottegaolfattiva.com

Hur mycket kostar det?

3 timmars workshop kostar 900kr inkl. handledning och allt material du behöver för att skapa din personliga blandning.

Hur bokar jag? Gå in på Skillbreak och klicka på Book Now.

Vi ses väl där? 😉

Kram!

Karolina

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: