Februariworkshop FULLBOKAD! Lär dig mer om dofter och gör din egen parfym! Parfymkurs den 30:e mars

Efter tidigare workshops för individuella deltagare är det dags att öppna upp ytterligare ett datum för kreativitet och parfymskapande! Boka in dig redan idag då antal platser är strikt begränsat!

welcome-13

När? den 30:e mars 2019, kl. 13.00-16.30

Var? Birger Jarlsgatan 57 c, Norrsken House, Stockholm

Vad kommer vi att göra?

Det blandas, testas, mixas och matchas för fullt! 😉

Parfymvärldens finaste kompositioner, enastående råvaror och fantastisk atmosfär – allt detta får du uppleva på denna workshop. Välkommen till Bottega Olfattivas doftverkstad – Sveriges mest väldoftande workshop i l’huitieme art – den åttonde konsten. Här får du lära känna världens finaste essenser, oljor och råmaterial (som oud, ambergris, vetiver, olika hartser, absoluer mm.) Du lär dig beskriva dofter och skapa din egen parfym (olje- eller alkoholbaserad) som du kan ta hem efteråt. Du kommer att kunna välja mellan ca 180 olika essenser och oljor och skapa en doft som verkligen passar dig.

I Bellmanlokalen skapas det i härlig miljö 🙂

Jag använder mig av högkvalitativa och koncentrerade oljor som ska användas på huden endast i utspädd form – tänk på att inte använda den direkt på huden innan blandning, det kan orsaka allergiska reaktioner.

 

Vänligen meddela mig vilken parfymform väljer du: olje-  eller alkoholbaserad (i sprayform, eau de parfum) innan workshopen via mejl: karolina@bottegaolfattiva.com

 

 

Hur mycket kostar det?

3,5 timmars workshop kostar 1200kr inkl. handledning och allt material du behöver för att skapa din personliga blandning.

Hur bokar jag? Gå in på Skillbreak och klicka på Book Now.

Vi ses väl där? 😉

Btw, jag kan inte stå emot att citera deltagarna 😉 :

Jeanette: Lärorik, kreativ och riktigt kul workshop! Karolina är otroligt passionerad av dofter och det smittade av sig! Roligaste av allt var att få blanda och testa sig fram till sin doft 🙂

Frida: Väldigt roligt, lärorikt och härlig stämning. Karolina va duktig på att lära ut och förklara. Gick därifrån med ett leende på läpparna och en egen perfym i fickan.

Natasa: Tyckte kursen var himla lärorik! Gick in med inställningen att jag skulle skapa min drömparfym – gick ut med massa kunskaper om vad jag faktiskt vill ha, så nu kan jag navigera i det onändliga parfymhavet där ute. Insåg hur extremt komplicerat och svårt det är att skapa dofter och är så tacksam för erfarenheten och kunskapen jag fick med mig!

Mari: Otroligt kul och lärorikt! Underbar lärare.

Cecilia: Möjligheten att dofta på så många enskilda dofter. Kul att pröva på att göra sin egen doft. Lagom stor grupp.

Linda: Detta var en oförglömlig upplevelse. Karolina är oerhört kunnig, pedagogisk och tålmodig och jag gick därifrån med en parfym som jag inte kan sluta sniffa på. Passar både de som redan kan mycket och noviser.

 

Annahita: Jag vill gå igen!! Är helt snurrig av glädje, tack Karolina för denna fantastiska eftermiddag! Denna workshop är ett MÅSTE för, ja, alla!
Lottie: Bra genomgång, klart och tydligt. Så kul att få göra min egen doft.
Joanna: Möjligheten att testa så många olika rena ingredienser o få blanda själv.
Matilda: Gillade hela upplevelsen! Personligt. Varmt. Passionen hos Karolina. En dröm att få dela denna kvinnas stora doftkunskaper.
Katarina: Att Karolina är så kunnig! Att vi fick så mycket information och kunskap kring alla möjliga material och doftnoter. Parfymerna som jag skapade blev riktigt bra. Kursen var helt magiskt! Jag dansade iväg hem, lycklig !
Nora: Så spännande och rolig workshop! Kändes avslappnat att prata med de andra deltagarna så att gå dit själv kändes ju inte konstigt på nåt vis! Karolina var hur trevlig som helst och gav nya kunskaper och insikter! Gick därifrån med en parfym och doft jag aldrig haft tidigare och är såå nöjd!! Rekommenderas varmt!
Mats: I enjoyed both the theoretic part as well as the practical. It was all very professional, the info and the many scents to smell and use in my perfume. Also the place was very nice in Stockholm Old Town.
Amalia: Jag hade kunnat sitta där i flera timmar!!! Under tre timmar fick vi lära oss grunderna i dofternas komplexa värld och det var magiskt. Karolina är fantastisk, tålmodigt lotsade hon oss igenom alla frågor som dyker upp när tio doftentusiaster ska skapa en egen doft. Detta gör jag mer än gärna om, både en och tre gånger.

 

Kram!

Karolina

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: