Hej Karlskrona! Lär dig mer om dofter och gör din egen parfym!

Åh, så roligt att ni uppskattar mina parfymworkshops! 😀 Stort tack för det!

Äntligen är det dags för en Fragrant Fiesta igen!

Det finns för närvarande två datum för obegränsad kreativitet och parfymskapande!

welcome-13

När?

  • 26:e februari, kl. 13.00 – 16.30
  • 8:e mars, kl. 17.00 – 20.30

Boka din plats snarast möjligt!
Under tiden försök att lukta på mycket och gör det medvetet – försök att beskriva doften, försök att fundera kring nyanserna, skillnaderna och hållbarheten av doften. Och jag menar inte bara parfym – sniffa fritt på blommor, blad, stjälkar, kådor, mat, jord och sand – gör det till en lek och lek gärna tillsammans med barnen, det utvecklar deras sinnen så oerhört! Utvecklar man sinnen så utvecklar man hjärnan, utvecklar man hjärnan så… you know the drill ;).

Var?

Karlskrona, Borgmästaregatan 9

Vad kommer vi att göra?

Det blandas, testas, mixas och matchas för fullt! 😉

Parfymvärldens finaste kompositioner, enastående råvaror och fantastisk atmosfär – allt detta får du uppleva på denna workshop. Välkommen till Bottega Olfattivas doftverkstad – Sveriges mest väldoftande workshop i l’huitieme art – den åttonde konsten. Här får du lära känna världens finaste essenser, oljor och råmaterial (som oud, ambergris/ambra, vetiver, olika hartser, absoluer mm.) Du lär dig beskriva dofter och skapa din egen parfym som du kan ta hem efteråt. Du kommer att kunna välja mellan över 200 olika essenser och oljor (både naturliga och syntetiska) och skapa en doft som verkligen passar dig.

Jag använder mig av högkvalitativa och koncentrerade oljor som ska användas på huden endast i utspädd form – tänk på att inte använda den direkt på huden innan blandning, det kan orsaka allergiska reaktioner.

Hur mycket kostar det?

3,5 timmars workshop kostar 1850kr inkl. ett föredrag om parfymkonstens grunder, parfymprovning med tiotals nischparfymer och råmaterial, handledning och allt material du behöver för att skapa din personliga blandning.

Hur bokar jag? Gå in på Skillbreak och välj datum

Och här kommer ett kort klipp om hur det kan se ut:

Vi ses väl där? 😉

Btw, jag kan inte stå emot att citera deltagarna 😉 :

Herbjörn: Stort utbud av doftnoter att experimentera med och en instruktör som förstår sig på ämnet.

Liselotte: Tack för en jättefin dag. Uppskattade att det var uppdelat med teori och praktik. Jag hade kunnat fortsätta längre. Underbart!!!

Kiana: Jag tycker det var jättekul att få göra en egen parfym. Det var en väldigt intressant och lärorik kurs, tack Karolina!

Maria: Inspirerande, proffsigt och trevligt!


Lisa: Det var toppen! Karolina var så opretentiös och samtidigt väldigt kunnig. Fantastiskt kul att få komponera sin egen lilla parfym att ta med hem! Älskar min parfym!


Matilda: Det är första gången jag är på en workshop via Skillbreak men jag tror inte det blir den sista! Arrangemanget kändes okomplicerat och proffsigt. Karolina sitter på en sån stor kunskap och att få ta del av den och hennes samling av råmaterial och doftnoter var väldigt speciellt och lärorikt.


Lisa: Mycket lärorikt och intressant! Det märktes att Karolina kunde mycket, svarade informativt på allas frågor, var mycket hjälpsam vid komponerandet av parfymer. Det gjorde i slutändan att jag fick till en parfym som jag blev mycket nöjd med!


Josefin: Karolina är superkunnig och det var så kul att få göra min egen doft!! Wow så mycket det finns att lära inom doftvärlden. Det här kommer jag att göra om!


Sophie: Karolina var extremt kunnig, gav relevant information och var väldig inkluderande. 3h genomgång kändes som 1h. Mycket nöjd med resultatet av parfymen tack vare hennes hjälp, väldigt intressant kurs. Kan starkt rekommendera.


Sofia: Det var fantastiskt att få ta del av alla dofter och att få se och lukta på råvaror! Även att stämningen var så härligt avslappnad och totalt opretentiös. Karolina är oerhört pedagogisk, kunnig och varm. Jag hade så trevligt och skulle gärna göra om det. Dessutom såklart kul att få med sig helt egna dofter hem!


Jeanette: Lärorik, kreativ och riktigt kul workshop! Karolina är otroligt passionerad av dofter och det smittade av sig! Roligaste av allt var att få blanda och testa sig fram till sin doft 🙂


Frida: Väldigt roligt, lärorikt och härlig stämning. Karolina va duktig på att lära ut och förklara. Gick därifrån med ett leende på läpparna och en egen parfym i fickan.


Natasa: Tyckte kursen var himla lärorik! Gick in med inställningen att jag skulle skapa min drömparfym – gick ut med massa kunskaper om vad jag faktiskt vill ha, så nu kan jag navigera i det oändliga parfymhavet där ute. Insåg hur extremt komplicerat och svårt det är att skapa dofter och är så tacksam för erfarenheten och kunskapen jag fick med mig!


Mari: Otroligt kul och lärorikt! Underbar lärare.


Cecilia: Möjligheten att dofta på så många enskilda dofter. Kul att pröva på att göra sin egen doft. Lagom stor grupp.


Linda: Detta var en oförglömlig upplevelse. Karolina är oerhört kunnig, pedagogisk och tålmodig och jag gick därifrån med en parfym som jag inte kan sluta sniffa på. Passar både de som redan kan mycket och noviser.


Annahita: Jag vill gå igen!! Är helt snurrig av glädje, tack Karolina för denna fantastiska eftermiddag! Denna workshop är ett MÅSTE för, ja, alla!


Lottie: Bra genomgång, klart och tydligt. Så kul att få göra min egen doft.


Joanna: Möjligheten att testa så många olika rena ingredienser o få blanda själv.


Matilda: Gillade hela upplevelsen! Personligt. Varmt. Passionen hos Karolina. En dröm att få dela denna kvinnas stora doftkunskaper.


Katarina: Att Karolina är så kunnig! Att vi fick så mycket information och kunskap kring alla möjliga material och doftnoter. Parfymerna som jag skapade blev riktigt bra. Kursen var helt magiskt! Jag dansade iväg hem, lycklig !


Nora: Så spännande och rolig workshop! Kändes avslappnat att prata med de andra deltagarna så att gå dit själv kändes ju inte konstigt på nåt vis! Karolina var hur trevlig som helst och gav nya kunskaper och insikter! Gick därifrån med en parfym och doft jag aldrig haft tidigare och är såå nöjd!! Rekommenderas varmt!


Mats: I enjoyed both the theoretic part as well as the practical. It was all very professional, the info and the many scents to smell and use in my perfume. Also the place was very nice in Stockholm Old Town.


Amalia: Jag hade kunnat sitta där i flera timmar!!! Under tre timmar fick vi lära oss grunderna i dofternas komplexa värld och det var magiskt. Karolina är fantastisk, tålmodigt lotsade hon oss igenom alla frågor som dyker upp när tio doftentusiaster ska skapa en egen doft. Detta gör jag mer än gärna om, både en och tre gånger.


Kram!

Karolina

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s