Rökelsekungen Memoir Man Amouage

En kändis idag. (Blanda inte med celebparfym! 😉). Kändis för de flesta av er och för mig. Jag tycker att den är grym den svarta Amouagen, i båda versionerna som trots namnet är väldigt unisexa båda två.

Jag har sedan länge suktat efter en hel flaska, men av någon oklar anledning aldrig skaffat en. Memoir woman ja, men Man som imho är ännu bättre, aldrig. Kanske för att någonstans innerst inne är jag lite trött på rökelsedofter?

För Amouage Man är en sådan: rökelse, malört (absint), läder, lavendel, guaiac- och sandelträ. I basen förutom sandelträet finns det lite tobak, vanilj och ekmossa. Men rökelse finns här och regerar från början till slut. Den gröna bitterheten går över efter ca en timme. Och vilken hållbarhet! Många, många timmar!

Memoir Man, Amouage

Jag gick på gymmet med morgonrester på huden och så fort jag värmde upp mig så började den dofta mycket och tydligt igen! Mycket rökelse och varmt trä. Så mjukt och härligt.

Memoir Man är utan tvekan Amouage bästa parfym. Och Bracken (också i gubbversionen). De två och sedan länge, länge… ingenting.

En bra doftdag igen, yess! 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s