Lyxiga mockahandskar – Cuir Velours Naomi Goodsir

Oh my gawwdness! Nu är det nämligen så att jag äntligen fått lite semester! Och detta innebär att jag släpper alla måsten och gör exakt det jag VILL.

Och idag ville jag inte ha någon parfym alls under dagen. Det var mycket gym och mycket umgänge med vänner, som sagt, inga måsten. Så otroligt härligt!

Så nu, efter en dusch, i lugn och ro, tar jag upp ett näst sista parfymprov för den här omgången! Det känns inte riktig så att jag lottar ut något för det finns bara två samples kvar i min parfymskål. Men det gör inget. Jag tror att det kommer en av månadens bästa prover. En grej som jag inte har testat förut, men hade sedan länge stora förhoppningar för.

Cuir Velours, Naomi Goodsir, sample
Cuir Velours, Naomi Goodsir, sample

Idag ja, en optimal läder/rök kombo med en tydlig ton av labdanum, trots sommarens hetaste dag – passar som handen i handske, läderhandske.

Cuir Velours direkt i öppningen är vacker, mocka-söt, omfamnande som en mjuk, lyxig själ. Mocka, tobak, rom… mystisk, sexig, en doft till festklänningen och skyhöga klackar eller… vilken outfit du vill! 😁

Lite immortelle, mycket mocka, slät, vacker och lyxig mocka. En bra början för dem som vill börja sitt stora läderäventyr för det är ingen läder extravaganza, lite som Cuir Cordoba. Inte lika vild som Dzing, inte lika rå som hos Mona di Orio, inte lika kall som Cuir Amethyst. Just slät, slät och trevlig. Lyx, ordning och optimal balans. Så.

Cuir Velours, Naomi Goodsir
Cuir Velours, Naomi Goodsir

Stannar fint och ganska länge på huden, men håller sig på den nivå också, lite synd.

Ursäkta mig, men jag måste avsluta här – har smort mig med ansiktsolja i ögonen tydligen. Inte bra. Ses imorgon! Förhoppningsvis! 😘

2 kommentarer

  1. Då är vi fler som skippade att testa sample igår.😉👍
    Var på 50 årsfest och ville bestämma själv hur jag skulle lukta. Ingen chansning igår.
    /Maria

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s