Stockholm Beauty Week feat. Bottega Olfattiva

Hej där i april!

Våren verkar närma sig, den gör pyttesmå steg, men sakta men säkert kommer hon hit! Och en av vårens mest intressanta event är Stockholm Beauty Week.

SBW verkar växa sig större och större för varje år som går, så kul! I år organiseras den på Musikaliska i Nybroviken den 13-15 maj. Många fina märken kommer att ställa ut, som vanligt. Hela 4 våningar med roligheter! Jag ser särskilt mycket fram emot alla dessa häftiga beauty bars med en massa behandlingar för ansikte, kropp och själ.

Och så ser jag fram emot en annan bar – doftbar nämligen. I år riktigt intressant för mig då är det bl.a. jag som ska prata om doft då!

Så kom och lyssna på mig i doftbaren! Jag kommer att prata om doftens påverkan, rätta doftval (rätta för vem? 😉 ), doftens betydelse och doftgarderob. Vill du ha några tips, eller vill du bara ställa några frågor så kommmmm!

Carina Svensson från Dofta och Joanna Kaneteg från Sthlm Fragrance Supplier kommer att presentera sina produkter och jag kommer att presentera mina tips och tricks samt några pärlor från min privata samling som jag tycker är ett måste att dofta på.

Boka din plats redan idag då jag vet att väggarna på Musikaliska är inte gjorda av gummi – antalet platser är faktiskt begränsat!

Datum: Måndag den 13 maj

Tid: 17.00-18.00

Plats: Musikaliska

Här finns länken till programmet och platsbokningen.

Så ja, babbel, bubbel och parfymprovning! Beat it! 🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s