Finns det fler sjuklingar där ute?

Plötsligt händer det. En täppt näsa verkar vara ett riktigt allvarligt tillstånd för en parfymberoende människa. Inga dofter, inga smaker. Det värsta är att även tanken om mina fina, väldoftande skatter gör att det kliar i ögonen. Åååååh, så jobbigt!

Och den där konstiga känslan när jag bär en parfym, jag VET hur jag doftar, men jag känner inte det! Buuuuhuuuu!

Dagens och kvällens doft (för att känna mig lite piggare): Aqua Allegoria Herba Fresca från huset Guerlain.

61792
Guerlain, Aqua Allegoria Herba Fresca

 

SickbedFlemishPtg1621
A young woman on her death bed

A Young Woman on her Death Bed, flamländsk målning från 1621. Konstnären okänd. Musee des Beaux-Arts, Rouen, Frankrike. Originalet – målning av Venetia Stanley, Lady Digby på sin dödsbädd av Anthony Van Dyck (1599-1641), Dulwich Picture Gallery, London.

Huvudbildkälla: tree of notion

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s