De mystiska feromonerna

Internets historia bevisar att människans dumhet är oändlig. Tack o lov finns det också en motvikt till detta i form av vetenskapliga platformer där vi kan lära oss om något mer än hur man förslutar en ziplock påse.

TED Talks är en sådan underbar källa till praktisk vetenskap i okomplicerad form. Idag har jag tittat på ett kort föredrag av Tristram Wyatt, forskare från Oxford Uni. som enkelt och grafiskt förklarade hur det egentligen fungerar med däggdjurs (inkl. människans) feromoner. Att de påverkar oss, människor, på många fler sätt än de relaterade med sexualitet. Och att det fortfarande är ett oupptäckt land.

Var så god, Tristram Wyatt:

The smelly mystery of the human pheromone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s