Min parfymönskelista

Jag är ganska nöjd med min kollektion. Har sålt en del sedan antalet flaskor låg på 300+, min parfymsmak har mognat till och jag vet nu vad jag trivs bäst med. Det tog tyvärr rätt så lång tid och framförallt en massa pengar. Men jag är nästan i hamn.

Visst, det kommer att komma nya att-ha-dofter, men efter alla dessa år med onödiga blind buys har jag äntligen utvecklat bromsarna. Tack o lov!

Men det finns naturligtvis några flaskor som jag mer än gärna skulle vilja ha i mitt parfymskåp.

Vilka då?

O Hira och Taklamakan av Stephane Humbert Lucas. O Hira är den finaste ambra ever, jag vill nästan trycka i näsan i den doften och leva såhär resten av mitt liv. Ca 700€\50ml.

O Hira Stephane Humbert Lucas

Taklamakan är en mer sofistikerad blandningav de
finaste ingredienser i parfymvärlden. Här finns det nästan alla mina favoritdoftnoter (förutom myrra): sandelträ, benzoin, iris, ceder, labdanum, patchouli, ros och lite till. Det låter definitivt som en kandidat till min signature scent 😍. Icke tillgänglig jävel. Pris – ?

Taklamakan, Stephane Humbert Lucas

Båda testade jag för första gången på Esxence i Milano och kan inte glömma dem sedan dess…

Den tredje och, än så länge, sista olfaktorisk önskedröm på min lista – Amber Star av XerJoff. Mycket tyngre, up in your käft ambra med en massa ytterligare kådor och hartser plus mjukgörande vanilj, sandelträ och ylang-ylang. Jag vill ha den till höstens ylletröjor och stövlar! 😋

Amber Star, Xerjoff

Problemet med den parfymen är att den säljs endast i par med Musk Star som någon sorts wedding set, för henne och för honom. Gissa vilken av dem vill jag ha ;). Ja, och priset ligger på ca 700€.

Jaha, ska jag strunta i semester och säsonganställa mig på Donken för att finansiera galenskapet? 😉 Är bara lite orolig att det kommer inte att räcka ändå…

Vad har du på din att-ha lista? Berätta gärna!

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s