Några nyheter i samlingen

Jag älskar den känslan när man är borta en stund och så möts man av en avi-hög i hallen. När man går och hämtar sina paket och sedan öppnar dem ett efter ett. Allt är kumulerat och det känns som värsta julafton :P. Och jag har faktiskt beställt lite innan jag åkte på semester.

L’Artisan Parfums Poivre Piquant. Jag var, och fortfarande är lite tveksam mot L’Artisan. Dofterna i sig är inget fel på, förutom att alla äts upp av min hud på nolltid. Och det gillar inte jag.

Det var dock ett bra erbjudande från polsk Perfumeria Quality – köp en, få en för 1 PLN (3kr typ). Btw, det finns många kvar, några väldigt bra märken! Jag slog till och valde den som är toppenbra för layering – nästan alla söta dofter komponerar sig bra med denna friska svartpepparbrisen!

Poivre Piquant, L'Artisan Parfums
Poivre Piquant, L’Artisan Parfums
Poivre Piquant, L'Artisan Parfums
Poivre Piquant, L’Artisan Parfums
Poivre Piquant, L'Artisan Parfums
Poivre Piquant, L’Artisan Parfums

 

Sminkiga, pudriga bordelldoften. Jag köpte den för jag har gjort slut på några dekanter redan och det innebär att det måste ju vara bra! 😉 Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge. (Även fast den slår inte Lipstick Rose eller Lipstick On).

Histoires de Parfums, 1889 Moulin Rouge
Histoires de Parfums, 1889 Moulin Rouge
Histoires de Parfums, 1889 Moulin Rouge
Histoires de Parfums, 1889 Moulin Rouge
Histoires de Parfums, 1889 Moulin Rouge
Histoires de Parfums, 1889 Moulin Rouge

 

Och en till behaglig oud i min kollektion (lite ros, saffron och myrra gör att den blir verkligen allround). Jag har och gillar rosmarmeladiga (jupp! 😃) Calligraphy Rose så det kändes som en naturlig förlängning och tillskott till samlingen. Grym unisex!

Aramis, Perfume Caligraphy
Aramis, Perfume Caligraphy
Aramis, Perfume Caligraphy
Aramis, Perfume Caligraphy

 

Lolita Lempicka Minuit d’Or. Lakrits, myrra, vanilj, benzoin, iris, jasmin. Nästan alla mina favoritnoter i ett. What could possibly go wrong? Allt! Min hud och näsa klarar inte av den alls! Ta bort jasmin och lägg till sandelträ och mörk kakao, det kanske hjälper. Kanske.

Den har hittat ett nytt hem.

Lolita Lempicka, Minuit d'Or
Lolita Lempicka, Minuit d’Or
Lolita Lempicka, Minuit d'Or
Lolita Lempicka, Minuit d’Or

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s