Policy

jagsmygerintebadge_inos

Här vill jag klargöra några saker – jag skrev under Influencers of Sweden’s upprop och jag smyger inte!

– Majoriteten (98%) av dofterna jag beskriver här köpte jag för mina egna pengar för jag älskar det, för jag vill verkligen ha dem och för att jag vill och kan välja ut det som är värt att nämna och sila bort det som inte är bra, i en bred mening (exempel: ibland skriver jag om dofter som jag själv inte gillar, men uppskattar deras komposition och vet att trots någon ingrediens som jag inte klarar av så finns det många som gillar just dessa. Men många dofter försvinner från listan då dem är helt enkelt inte tillräckligt BRA!). Inga konstigheter.

– Produkter jag får som pressprover förekommer, men är markerade i inläggen (ofta bland andra dofter som är alldeles mina egna, då markerar jag inte det i början av texten).

– Alla inlägg, åsikter och omdömen som publiceras på bloggen är helt mina egna och kan inte köpas eller påverkas av en tredje part.

– Jag skriver inte i inlägget om inköpsställen eller priser för recenserade doft. Vill du köpa doften – googla fram den och välj själv var och för hur mycket vill du köpa den ;). Men glöm inte mina tips om fakedofter här, här och här!

– Jag skriver inga recensioner om dofter jag själv inte har testat. Jag skriver om dofter jag känner väl, eller när det gäller nya dofter – testar ordentligt först och sedan skriver.

– Jag tar tacksamt emot pressutskick, information, produktprover och event från företag eller PR-byråer. Jag garanterar dock inte att jag skriver om produkter från pressutskick eller produktprover.

– Jag skriver inga inlägg för ersättning i form av produkter eller pengar.

– Jag reserverar mig för eventuella felskrivningar (jag är medveten att sådana finns här, jag lär mig svenska fortfarande och kontinuerligt 😉 ).

– Det finns INGA affiliatelänkar på min blogg. Jag har inget som helst intresse att känna pengar på mina läsare.

– Däremot vill du erbjuda mig ett jobb i form av workshop, artikel, event, eller annat sorts samarbete där jag kan utnyttja mina kunskaper och samtidigt tjäna pengar för nya parfym att skriva om – hör av dig! Vill du bara säga hej eller fråga om något så blir det också trevligt!
Kontakta mig på: karolina@bottegaolfattiva.com

 

Gilla Bottega Olfattiva på Facebook!

…och på Instagram! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s