Läs om mina (och andra fumeheads) favoriter i Daisy Beauty!

Gör det bara! Jag har stressat, jag har blivit sminkad, stajlad, hårtafsad så nu måste du gå och läsa väl?

25289203_10212721119681627_3584602268569055195_n (1)
Titta vilken puttinuttig Karolina! 😀

I det nyaste januarinumret finns det intervjuer med moi, Karolina Olson-Haglund, Caroline Hainer (Karolinor kan det där med väldoft 😉 ) och Agneta Elmegård. Vi pratar parfym, minnen och inspirationer. Vi visar våra bättre halvor (jag visar 5 av mina bättre halvor, hahahah!) och jag måste erkänna att jag aldrig såg så oskyldig ut :D.

Omslag-DB1801-738x1024
DEN tidningen ska du leta efter 😉

Jag hade 20 favoriter (minst!) till att lägga på min favvo-lista, men för tillfället ser det följande ut:

Inga siffror och ingen ordning (jag skulle aldrig klara det!) – tre av dem har jag redan skrivit om, men L’Insomnuit och Encens Satin nämner jag bara ibland. Det är som jag redan skrev någon gång – det är mycket svårare för mig att beskriva dofter som jag verkligen uppskattar, det gör jag, men det kräver på något sätt mycket mer av mig, och i mitt hektiska liv är det bara lite för snurrigt ibland. Men när jag får lite vila…då jävlar! 😉

Jag återkommer till den listan om ett år, får vi se om den kommer att se ut på det viset :P. Kanske inte… Men än så länge är det kärlek!

Så, nu har jag hetsat upp mig färdigt. Nu vill jag bara lägga mig på soffan och läsa resten av tidningen! Gör ni det också 😉

Kram!

K.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s