Daisy Beauty Awards 2018 – Årets Damdoft och mycket annat roligt

Oj, vad det händer grejer på sistone! En del kurser och workshops med duktiga deltagare, en massa möten och framför allt – årets höjdpunkt – Daisy Beauty Awards 2018!  Jag skrev här om att jag sitter i juryn för Årets Damdoft (så fantastiskt kul!) och skrev också vilka dofter som gick hela vägen upp till finalen.

Och när dagen för prisutdelningen var kommen så träffade jag några duktiga, härliga ladies för en fördrink först. Här med underbara, vackra Elin Fagerberg. (Hennes bild).

 

Det visade sig att drinken häruppe var en förfördrink egentligen för på Södra Teatern serverades det bubbel i mängder under mingeln i lilrosa toner. Vad bra att jag inte är sådär tokförtjust i bubbel ;).

 

Prisutdelning. Ett separat kapitel. Jag hade naturligtvis mina favoriter i nästan varje kategori så jag fick hjärtklappning flera gånger om, men när det gäller min hjärtekategori så var jag ändå ganska säker på vinnaren.

I år, precis som förra året, bjöd Rachel Mohlin som konferencier på en massa skratt – det fick bli bl.a. Paolo Robertos och Annie Lööfs tur att bli sammanfattade på scen ;).

 

Naturligtvis – vi hejade på ”våra” produkter och diskuterade livligt vem som bör ta hem pokalen, men det bästa är att det var ändå så tydligt för oss att alla finalister var ju superbra, tänk – att vara med i den utvalda femman av hundratals produkter som släpps varje år! Min inköpslista har definitivt blivit längre nu…

img_6365
Årets finalister av Daisy Beauty Awards 2018

Men vem som tog priset dåååå?!

OK, here we go! Årets Herrdoft – Prada L’Homme Intense. Yessss! Iris, läder, tonka, sandel… my goood, jag vill ha den!!! Grattis som tusan!

img_6375
Prada L’Homme Intense, Årets Herrdoft

Och min käraste kategori, min bebis, mitt hjärta. Årets Damdoft. En doft som tydligen fått högsta betyg av alla jurymedlemmar – Lavender & Wool Linda Landenberg Parfums!

Jag är också glad att bland annat min motivering användes i presentationen av Årets Damdoft, det värmer. Jag skrev några rader som avspeglar precis mina tankar kring den kompositionen: ”Det sägs att parfym är en artistisk och förstärkt form av doft. Här har vi en fantastisk tolkning av en doft full av härliga minnen och känslor. Det händer dock inte så ofta att både parfymören och användaren delar samma känslor kring en viss olfaktorisk upplevelse. Linda har lyckats med det!” Grattis Linda!!! Fantastiskt bra jobbat!

Jag har inte tagit någon bild här för jag bestämde mig att filma istället så titta gärna, vilka känslor! Och Lindas klänning, mon Dieu!

 

 

Ah, det var fest efteråt också. Mycket prat, mycket skratt och många krossade drömmar. Lotterier, spel, lyckohjul och så. Jag vann inte ett skit. 😉

img_6383

Ni som följer mig på Insta (om du inte gör det än så är du välkommen att göra det genast 😛 ), ni vet redan vilken doft jag valde som min galadoft. Det måste ju vara något mäktigt! Mäktigt, men otroligt elegant samtidigt. Och ja, något som inte någon annan kommer att ha på sig den kvällen. Valet föll på Le Mat från Mendittorosa som jag redan skrev om här. Jag älskar den doften, den har allt!

img_6327
Le Mat, Mendittorosa Talismans

Utomjordiskt fantastisk kväll! Det var verkligen en ära att både vara med om det hela och få uttrycka mig i jurygruppen. Att få träffa alla, att skratta tillsammans, att få känna DEN gemenskapen – det är för fasen HELT JÄVLA FENOMENALT! Tack för den möjligheten Kicki, Sam och alla andra i Daisy Beautygänget! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s