Daisy Beauty Gala – imorgon smäller det! :D

Imorgon kväll presenteras det vinnare av Daisy Beauty Awards 2017. Förutom att jag är skitstressad för jag hatar högklackade skor så är jag lika mycket pepp inför Daisy Beauty Galan. Jag har äran att vara med i damdoftjuryn. Sjukt kul! 😀

Tänkte bara påminna vilka dofter finns det på finalistlistan:

Herrdofter: 

*Zlatan Ibrahimovic Supreme Edt,

*Ralph Lauren Polo Blue Eau de Parfum,

*Mont Blanc Legend Spirit,

*Burberry Mr Burberry,

*John Varvatos Artisan Blu.

Damdofter:

*Clean Reserve Skin,

*Dior Poison girl,

*Zadig & Voltaire This is her,

*Hermès Eau de Rhubarbe Écarlate,

*Chanel No 5 L’Eau.

Vilken av dem vinner tror du? 🙂 Jag är supernyfiken!

img_9879

Så nu till stora frågan: VILKEN DOFT SKA JAG VÄLJA?!

Valet står mellan (länkar till mina reviews nedan):

1. Chanel Coromandel

2. Xerjoff Richwood

3. Frederic Malle Portrait of a Lady (för en gångs skull a lady 😂)

Det kan visa sig att det blir Black Afgano eller Myrrhe Imperiale till slut, man vet ju aldrig ;).

Vilken tror du att jag bör välja?

5 kommentarer

 1. Tycker helt ärligt att du ska skita i klackar om du inte gillar det! tänker ska ju bli en kul kväll (TROTS ATT JAG INTE KAN KOMMA!!!) och blir inte kul ifall man känner sig obekväm. Så skit i klackar imo. Och vräk sedan på en svulstig parfym så kan man få göra andra obekväma istället hehe.

  Gilla

  1. Hahah! Jag har några bajs-ouds hemma, passar det tro? 😂
   Så synd att du inte kommer! Hoppades på en pratstund verkligen!
   Jag hittade ett par klackar i UK som egentligen är bekväma, men fasiken vad höga! Tar med ett par ballerinas om det blir en overkill, det känns att mitt förra liv med annan kropp och klackar är spårlöst försvunnet (och jag saknar inte det heller) så en gång per år får klackarna chansen 😉
   Ha det gott! 💝

   Gilla

   1. HAHAHH bajsoud!! Ja men kör på det!! Och ja definitivt ta med ombytesskor, vissa skor är ju gjorda för att sitta stilla i och vara snygg i. Jag hade haft på mig mina nyinköpta lårhöga lackstövlar ifall inte en jävla tenta saboterat mitt gala-gående 😒 Hade verkligen också velat prata med dig, mer ordentligt än i förbifarten på expon! WÄÄÄH!! Hoppas det kommer något nytt DB-event snart så vi för tjöta loss!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s