Online workshops kring doft och parfym och en intervju med mig :)

Som du kanske har sett har jag bestämt mig att erbjuda mina workshops online. Ett annorlunda sätt att göra det just kring dofter, definitivt. Men det är alltid bra att testa, vi får inte ge upp, vi får inte tappa gnistan, vi ställer om.

I mina tankar finns det olika upplägg kring mer teoretiska workshops (det blir svårt att dela med sig doft 😉 ), men skriv gärna till mig eller kommentera här vilka teman skulle du vilja lyssna om. Högt och lågt.

Upplägget för den förra online session hittar du här.

Jag har också blivit intervjuad av Skillbreak, en plattform jag samarbetar med kring mina workshops. Kika gärna in på deras hemsida – den kryllar av inspiration och passionerade människor, jag bara älskar det!

black and white laptop computer
Foto av Alizee Marchand på Pexels.com

Intervjun kan du läsa här 🙂

Mitt tips är att fördjupa sig i doften – inte bara spreja på, men att testa doftens olika dimensioner, att uppleva olika faser, att koppla ihop aromerna med kompositionens beståndsdelar. Anteckna gärna vad du känner, vad du upplever, vilka känslor och minnen som väcks. Djupdyk i din parfym helt enkelt! Är du i början av din doftresa – dofta på mat, dofta på kryddor, örter, värm upp dem i händerna, blanda med andra ingredienser. Du hittar massor av spännande dofter i köket – lime, rosépeppar, vanilj, muskot mm. Åh, nu går min hjärna igång – blanda en skvätt whisky med nymalade kaffebönor, en nypa muskot och svart peppar! Smula rosépeppar på en skiva lime med lite zest från söta apelsiner! Mosa de vissnande rosenblad med din prosecco, eller med kanel! Hur doftar nymalade kaffebönor med ingefära och vanilj? Ja, det du! Lek med doften! 

Ha det fint och sköt om er allihopa!
Karolina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s